Lansare2 Regatul lui Enroh

Baba Cloanța

15. Coperta Baba Cloanta - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Cândva, am fost căsătorită cu un tânăr foarte chipeș. Locuiam împreună într-o căsuță de la marginea pădurii, în Ținutul Oamenilor. Eram foarte fericiți și ne doream foarte mult un copil. Am găsit în scrierile vechi un amestec magic de ierburi, iar în speranța că acestea mă vor ajuta, am reușit să atrag atenția unor vânători ce se aflau în apropiere. M-au crezut vrăjitoare și m-au alungat. Nici nu am apucat să îmi iau la revedere de la soțul meu.

Baba Cloanța

Cărările alese sunt mereu cele mai sigure, motiv pentru care ea se deplasează doar în linie dreaptă dar cu o viteză ridicată..

În acest joc de societate, Baba Cloanța este un erou de Nivel 1. Fiind un erou aflat în prima linie, poate fi folosită pentru adunarea aurului sau a cărților speciale.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

15. Prezentare Baba Cloanta - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment