Lansare2 Regatul lui Enroh

Balaur

21. Coperta Balaur - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Sunt o creatură fantastică ce am ca stăpân doar pe Vârcolac. Îl ajut atât în misiunile militare cât și în plimbările de recunoaștere prin Celălalt Tărâm. Am o armură de solzi foarte puternică, motiv pentru care sunt foarte greu de învins.

Balaurul

Balaurul este unul dintre cei doi eroi zburători ai Celuilalt Tărâm. Având un cost relativ mediu, o strategie de atac la sacrificiu, poate fi o soluție pentru a destabiliza adversarul.

În acest joc de societate, Balaurul este eroul perfect care poate culege cărți speciale, sau care se poate strecura în teritoriul advers. Fiind un erou de nivelul 2, acesta va fi introdus în joc atunci când există deja un număr destul de mare de eroi pe hartă, lucru care îi convine de minune.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

21. Prezentare Balaur - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment