Lansare2 Regatul lui Enroh

Prezentare Barbă-Cot

06. Coperta Barba Cot - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

De multe generații, tatăl, bunicul și străbunicii mei au apărat pacea în regat. Sunt neînfricat, pot lupta foarte bine călare dar cel mai mult îmi place lupta corp la corp. Securea mea este foarte bine ascuțită, făurită dintr-un metal deosebit de rezistent

Barbă-Cot

Vechi comandant al oștilor, Barbă-Cot rămâne un soldat de bază al Regatului. Bine antrenat si echipat, Barbă-Cot este în prima linie, coordonând armata de Viteji și Spiriduși. Rolul său este de a asigura paza regatului, mergând mereu în linie dreaptă, doar înainte sau lateral..

În acest joc de societate, Barbă-Cot este un erou de Nivel 1. Fiind un erou aflat în prima linie, poate fi folosită pentru adunarea aurului sau a cărților speciale.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

06. Prezentare Barba Cot - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment