Lansare2 Regatul lui Enroh

Căpcăun

23. Coperta Capcaun - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Fizicul meu impunător îi sperie pe locuitorii regatului. Mi-am făcut prea puțini prieteni și de aceea, am găsit un refugiu în munți, unde să pot trăi liniștit. Tradiția căpcăunilor este de a fi alături de Rege, așa că ori de câte ori are nevoie, acesta se poate baza pe mine

Căpcăun

Străjerul de bază al Regatului este Căpcăunul. Extrem de puternic și bine înarmat, acesta reușește să apere regatul de majoritatea inamicilor. Viteza de deplasare este impresionantă, iar zona de acoperire este foarte vastă. Costul acestuia nu este unul de neglijat.

În acest joc de societate, Căpcăunul este un erou de Nivel 2. Raidurile sale în teritoriul inamic pot fi devastatoare. Aflat pe marginea hărții, acesta va avea mai puține șanse, așa că folosește-le cu înțelepciune.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

23. Prezentare Capcaun - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment