Lansare2 Regatul lui Enroh

Făt-Frumos

07. Coperta Fat Frumos - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Sunt Făt-Frumos și am venit din Tărâmul Oamenilor pentru a o cunoaște pe fermecătoarea Ileana Cosânzeana. Am căzut pradă frumuseții și istețimii sale, motiv pentru care sunt pregătit pentru orice încercare.

Făt-Frumos

Făt Frumos este un erou special în joc. El este singurul care poate cuceri Tinerețe fără bătrânețe, motiv pentru care, el va fi mereu o țintă.

În acest joc de societate, Făt-Frumos este un erou de nivelul 2. Foarte bine echipat, se poate deplasa cu viteză în toate direcțiile, putând fi folosit atât în acțiuni de apărare cât și de atac.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

07. Prezentare Fat Frumos - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment