Lansare2 Regatul lui Enroh

Ileana Cosânzeana

09. Coperta Ileana Cosanzeana - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Sunt fiica lui Verde Împărat și a Zânei Zânelor. Chiar dacă am primit o educație aparte, cu cei mai buni profesori din regat, înclinațiile mele au fost mereu acelea de a mă plimba prin pădure și de a fi în mijlocul naturii. Adesea mă deghizam și părăseam castelul, iar Ursitoarea mă acoperea de fiecare dată.

Ileana Cosânzeana

Ileana Cosânzeana are o pregătire militară destul de redusă, fiind de departe cel mai slab erou de nivelul 2, dar și cel mai ieftin. Aportul ei strategic, poate fi însă foarte important, deoarece mersul în diagonală ajută la o deplasare rapidă pe harta de joc.

În acest joc de societate, Ileana Cosânzeana este eroul perfect care poate culege cărți speciale, sau care se poate strecura în teritoriul advers. Datorită faptului că nu atrage foarte mult atenția, o poți folosi pentru a crea diversiuni sau să întârzii planurile adversarului.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

09. Prezentare Ileana Cosanzeana - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment