Lansare2 Regatul lui Enroh

Muma Pădurii

24. Coperta Muma Padurii - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Sunt protectoarea pădurii și mă asigur să-i păstrez echilibrul. Toate plantele și viețuitoarele acesteia trăiesc în armonie deplină. Nimeni nu intră sau iese din pădure fără știrea mea. Practic magia albă, dar nu voi ezita să folosesc magia neagră, ori de câte ori este nevoie.

Muma Pădurii

Cea mai vestită vrăjitoare din Regat este Muma Pădurii. Stăpânind tainele alchimiei și pasionată de aceasta, Muma Pădurii se deplasează în afara castelului cu o viteză foarte mare, cercetând locurile si revenind fără a i se simți lipsa.

În acest joc de societate, Muma Pădurii este un erou de Nivel 2. Poate fi folosită pentru apărarea castelului, dar și pentru atacarea eroilor adverși mai “îndrăzneți”.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

24. Prezentare Muma Padurii - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment