Lansare2 Regatul lui Enroh

Pasărea Măiastră

10. Coperta Pasarea Maiastra - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Sunt o creatură fantastică ce am fost dată în dar Ileanei Cosânzeana. Solomonarul m-a găsit în Pădurea Fermecată. Eram rănită, deoarece, o săgeată trasă de Gianas, m-a nimerit în aripă.

Pasărea Măiastră

Pasărea Măiastră este unul dintre cei doi eroi zburători ai Ținutului Basmelor. Având un cost relativ mediu, o strategie de atac la sacrificiu, poate fi o soluție pentru a destabiliza adversarul.

În acest joc de societate, Pasărea Măiastră este eroul perfect care poate culege cărți speciale, sau care se poate strecura în teritoriul advers. Fiind un erou de nivelul 2, aceasta va fi introdusă în joc atunci când există deja un număr destul de mare de eroi pe hartă, lucru care îi convine de minune.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

10. Prezentare Pasarea Maiastra - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment