Lansare2 Regatul lui Enroh

Scorpia

18. Coperta Scorpia - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Uneori îmi aduc aminte de o fetiță subțirică ce alerga în fiecare zi pe holurile cu ferestre mari ale unui palat, de lumea ce mă înconjura cu bucurie și de un baiat mai mic ce mi-a fost mereu prin preajmă. Zilele acelea însă, au apus. Vraja Vasiliscului a pus stăpânire pe mine și sunt prea puține leacuri care să ma vindece. Am găsit totuși câteva persoane care mă plac așa cum sunt și asta mă bucură enorm.

Scorpia

Scorpia se deplasează 3 căsuțe în diagonală sau lateral. Costul său este destul de ridicat: 4 Orn, dar orice aur investit pentru cumpărarea ei, este pe deplin meritat.

În acest joc de societate, Scorpia este un erou de Nivel 2. Fiind un erou cu calități peste medie, ea poate fi folosită pentru a se deplasa cu repeziciune în teritoriile adverse, cucerind locații inamice sau luând prizonieri.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

18. Prezentare Scorpia - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment