Lansare2 Regatul lui Enroh

Solomonar

12. Coperta Solomonar - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Practic de regulă magia albă, dar la ananghine pot apela și la cea neagră, citind din cartea strămoșilor, o carte deosebit de rară, cucerită din Celălalt Tărâm în urma primului mare război dintre ținuturi. În verile toride cu ajutorul cărții, aduc ploaia pentru a restabili echilibrul în natură.

Solomonar

Cel mai vestit vrăjitor din Regat este Solomonarul. Stăpânind tainele alchimiei și pasionat de aceasta, Solomonarul se deplasează în afara castelului cu o viteză foarte mare, cercetând locurile si revenind fără a i se simți lipsa.

În acest joc de societate, Solomonarul este un erou de Nivel 2. Poate fi folosit pentru apărarea castelului, dar și pentru atacarea eroilor adverși mai “îndrăzneți”.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

12. Prezentare Solomonar - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment