Lansare2 Regatul lui Enroh

Prezentare Spiriduș

02. Coperta Spiriduș - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Eu sunt Spiridușul din Ținutul Basmelor. Trăiesc în pădurile ce înconjoară Castelul lui Verde Împărat. Sunt destul de slab instruit, dar cunosc foarte bine zona. Acest lucru mă ajută să ma deplasez repede acolo unde este nevoie de mine.

Spiridușul

Spiridușul se deplasează o singură pătrățică înainte sau în diagonală(în orice direcție). Costul său este destul de scăzut, 2 Orn. La  începutul jocului, folosit cu înțelepciune dar și cu ceva noroc, poate fi eroul care să se mute de pe un drum pe altul câștigând aur sau chiar cucerind zone periculoase.

În acest joc de societate, Spiridușul este un erou de Nivel 1. El este singurul erou pe care îl poți cumpăra de patru ori. El se află în părțile laterale ale hărții și este foarte versatil. Folosit cu măiestrie, datorită capacității de a merge și înapoi (pe diagonală), îți poate aduce avantaje importante. Nu în ultimul rând, Spiridușul este cel mai aproape de un castel advers. Folosește-l cu grijă.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

02. Prezentare Spiriduș - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment