Lansare2 Regatul lui Enroh

Știma Apelor

16. Coperta Stima Apelor - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Sunt printre ultimele făpturi magice ale celor patru elemente primordiale(pământ, apă, aer și foc). Am fost hăituite de către forțele întunericului dar mi-am găsit un loc, în care să mă simt în siguranță, alături de celelalte viețuitoare din Celălalt Tărâm.

Știma Apelor

Cărările alese sunt mereu cele mai sigure, motiv pentru care ea se deplasează doar în linie dreaptă dar cu o viteză ridicată..

În acest joc de societate, Știma Apelor este un erou de Nivel 1. Fiind un erou aflat în prima linie, poate fi folosită pentru adunarea aurului sau a cărților speciale.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

16. Prezentare Stima Apelor - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment