Lansare2 Regatul lui Enroh

Strigoi

13. Coperta Strigoi - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Eu sunt Strigoiul. Lumea crede despre mine că sunt un spirit rău, însă nu este adevărat. Eu mă feresc de ei, pentru că nu sunt nici înalt , nici frumos. Pe vremuri, strămoșii mei au muncit în carierele de piatră din Împărăția Umbrelor. Fără lumină, fără hrană suficientă, pielea noastră si-a pierdut din luciu, ochii s-au adaptat la întuneric, iar instinctele de prădători ni s-au dezvoltat, fără să vrem. Acest lucru ne-a ajutat, pentru că am reușit să fugim, iar soarta ne-a adus aici, în Celălalt Tărâm.

Strigoi

Strigoiul se deplasează o singură pătrățică, doar înainte. Costul său este cel mai mic din Celălalt Tărâm, doar 1 Orn . La  începutul jocului, folosit cu înțelepciune dar și cu ceva noroc, poate fi eroul care face diferența.

În acest joc de societate, Strigoiul este eroul din linia întâi. Însă ai grijă foarte mare la Strigoiul de pe drumul numărul șapte, pentru că este foarte important. El poate ajunge primul la Castel, iar Regatul tău va începe să strălucească.Și asta nu este tot, unul dintre cei 3 Strigoi ajunși la capătul hărții va putea elibera un prizonier. Nu este puțin lucru.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

13. Prezentare Strigoi - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

Post your comment