Lansare2 Regatul lui Enroh

Vârcolac

19. Coperta Varcolac - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Sunt descendentul primei dinastii de vârcolaci. Deși mulți își doresc să fie la fel de puternici ca mine, aceștia nu știu faptul că atunci când te transformi îți pierzi cunoștința și altcineva te controlează. Mă simt lipsit de control iar asta nu imi place deloc. Mai ales dacă în preajma mea se află frumoasa Zgripțuroaică. Pentru iubirea noastră am plecat în căutarea nestematei Tinerețe fără Bătrânețe.

Vârcolacul

Vârcolacul este un erou special în joc. El este singurul care poate cuceri Tinerețe fără bătrânețe, motiv pentru care, el va fi mereu o țintă.

În acest joc de societate, Vârcolacul este un erou de nivelul 2. Foarte bine echipat, se poate deplasa cu viteză în toate direcțiile, putând fi folosit atât în acțiuni de apărare cât și de atac.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

19. Prezentare Varcolac - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment