Lansare2 Regatul lui Enroh

Verde Împărat

02. Coperta Verde Imparat - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Am fost foarte afectat după pierderea surorii mele. Însă am găsit puterea să merg înainte și să pun bazele unei împărății trainice și puternice. Am devenit Verde Împărat, pentru că iubesc natura și viețuitoarele ei.

Verde Împărat

Verde Împărat se deplasează 5 căsuțe în toate direcțiile, făcându-l cel mai puternic din Ținutul Basmelor. Costul său este pe măsură: 8 Orn și nu oricine și-l permite. Fiind cel mai redutabil erou din Ținut, pierderea lui ar putea însemna o catastrofă. Ai mare grijă de el.

În acest joc de societate, Verde Împărat este un erou de Nivel 2. El este un adevar lider al împărăției și se află localizat pe mijlocul hărții (drumul numărul 7). Jucătorii experimentați îl vor folosi doar când au suficiente cărți speciale, care să îi ajute să îl mute exact acolo unde își doresc.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

02. Prezentare Verde Imparat - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment