Lansare2 Regatul lui Enroh

Prezentare Viteaz

01. Coperta Viteaz - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Eu sunt viteazul din Ținutul Basmelor. Trăiesc în preajma castelului și sunt mereu alături de Verde Împărat. Sunt destul de slab instruit, nu am armură sau arme periculoase. Știu să folosesc foarte bine însă un arc și sunt mândru de asta.

Viteazul

Viteazul se deplasează o singură pătrățică, doar înainte. Costul său este cel mai mic din tot Ținutul Basmelor, doar 1 Orn . La  începutul jocului, folosit cu înțelepciune dar și cu ceva noroc, poate fi eroul care face diferența.

În acest joc de societate, Viteazul este eroul din linia întâi. Însă ai grijă foarte mare la viteazul de pe drumul numărul șapte, pentru că este foarte important. El poate ajunge primul la Castel, iar Regatul tău va începe să strălucească.Și asta nu este tot, unul dintre cei 3 viteji ajunși la capătul hărții va putea elibera un prizonier. Nu este puțin lucru.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

01. Prezentare Viteaz - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

Post your comment