Lansare2 Regatul lui Enroh

Zâna Zânelor

04. Coperta Zana Zanelor - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Eu sunt protectoarea binelui și îmi folosesc toate puterile pentru a-l apăra. Practic magia albă ori de câte ori este nevoie. Sunt soția lui Verde Împărat iar zeii ne-au binecuvântat cu o fată minunată.

Zâna Zânelor

Zâna Zânelor se deplasează 3 căsuțe în diagonală sau lateral. Costul său este destul de ridicat: 4 Orn, dar orice aur investit pentru cumpărarea ei, este pe deplin meritat.

În acest joc de societate, Zâna Zânelor este un erou de Nivel 2. Fiind un erou cu calități peste medie, ea poate fi folosită pentru a se deplasa cu repeziciune în teritoriile adverse, cucerind locații inamice sau luând prizonieri.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

04. Prezentare Zana Zanelor - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment