Lansare2 Regatul lui Enroh

Zgripțuroaica

20. Coperta Zgripturoaica - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Sunt fiica Zmeului și a Scorpiei. Am moștenit de la mama mea o parte din vraja Vasiliscului. De multe ori mă simt singură și neîmplinită. Îmi petrec adesea nopțile privind Luna, care mă liniștește în toată splendoarea ei.

Zgripțuroaica

Zgripțuroaica are o pregătire militară destul de redusă, fiind de departe cel mai slab erou de nivelul 2, dar și cel mai ieftin. Aportul ei strategic, poate fi însă foarte important, deoarece mersul în diagonală ajută la o deplasare rapidă pe harta de joc.

În acest joc de societate, Zgripțuroaica este eroul perfect care poate culege cărți speciale, sau care se poate strecura în teritoriul advers. Datorită faptului că nu atrage foarte mult atenția, o poți folosi pentru a crea diversiuni sau să întârzii planurile adversarului.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

20. Prezentare Zgripturoaica - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment