Lansare2 Regatul lui Enroh

Zmeu

17. Coperta Zmeu - Regatul lui Enroh - joc de societate

Regatul lui Enroh este un joc de societate original, ce are la bază eroii din poveștile românești, dar și elemente sau expresii din mitologia noastră. La achiziționarea acestui joc de societate veți primi odată cu instrucțiunile de joc și Povestea personajelor. Aceasta explică modul în care au ajuns îndrăgiții noștri eroi în situația de a se lupta pentru cea mai prețioasă nestemată din Regat: “Tinerețe fără bătrânețe” cât și motivul pentru care o râvnesc .

Poporul meu a fost în vremurile străvechi unul foarte dârz și curajos. Însa această armă a fost cu două tăișuri. Prinși într-o capcană nemiloasă de către forțele Întunericului, majoritatea au pierit în acea ambuscadă, iar puținii rămași au fost luați prizonieri. Setea de răzbunare m-a ținut în viață, iar singurul moment de ezitare al paznicilor mi-a fost suficient să evadez.

Zmeu

Zmeul se deplasează 5 căsuțe în toate direcțiile, făcându-l cel mai puternic din Celălalt Tărâm. Costul său este pe măsură: 8 Orn și nu oricine și-l permite. Fiind cel mai redutabil erou din Ținut, pierderea lui ar putea însemna o catastrofă. Ai mare grijă de el.

În acest joc de societate, Zmeul este un erou de Nivel 2. El este un adevar lider al împărăției și se află localizat pe mijlocul hărții (drumul numărul 7). Jucătorii experimentați îl vor folosi doar când au suficiente cărți speciale, care să îi ajute să îl mute exact acolo unde își doresc.

Regatul lui Enroh este un joc de societate pentru copii dar și pentru adulți, tip boardgame, 100% românesc, creat de HORN’S Games Studio, parte a hornExpert Media România.

15. Prezentare Zmeu - Regatul lui Enroh - joc de societate

Apasă aici pentru a cumpăra jocul Regatul lui Enroh.

 

Post your comment